19:25 | 20.8.2018
Mehevät puolukkamuffinit
Puolukkamuffinit koristeltuina
Muffineissa piilottelevat kirpakat puolukat kesyyntyvät mukavasti kookoshiutaleilla. Taikinan nesteenä käytetään maidon sijaan appelsiinimehua, joten aineksissa ei ole maitotuoteitta eikä laktoosia.
Muffineista tulee meheviä juuri puolukoiden ja appelsiinimehun ansiosta. Kaunis vaaleanpunainen mansikan makuinen kuorrutus viimeistelee herkutteluhetken. Ohjeella saa 12 reilun kokoista puolukkamuffinia. Jos pakastimessa piilottelee puolukoita, kannattaa kokeilla tätä ohjetta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12
Helppo
Mehevät puolukkamuffinit
Ainesosat
150
g
maidotonta margariinia
3
kpl
munia
1
dl
appelsiinimehua
1,5
dl
hienoa sokeria
2,5
dl
vehnäjauhoa
1
dl
kookoshiutaleita
2
tl
leivinjauhetta
1
tl
jauhettua kardemummaa
2
dl
pakastettuja puolukoita
Kuorrutus
3
dl
mansikan makuista tomusokeria (vaaleanpunaista)
2 - 4
rkl
appelsiinimehua
viimeistelyyn puolukoita