14:00 | 22.9.2018
Maidoton savulohiviettelys
Herkullinen savulohiviettelys tarjoiluvalmiina
Kauppojen palvelutiskillä tarjottavaa herkullista lohiviettelystä voit ihan hyvin valmistaa itsekin - vieläpä maidottomana ja laktoosittomana. Herkullisen makuinen ja näyttävä lohiviettelyssalaatti sopii pienten ruisnappien, ruokaisten smörrebrödien ja uuniperunoiden täytteeksi.
Voit valmistaa lohiviettelystä myös ihan tavallisen arkiruoan, kuten kasvispihvien lisukkeeksi. Savulohiviettelys viettelee nimensä mukaisesti, salaattia ei sitten jää koskaan yli, sen viimeiset nokareet sipaistaan sukkelaan viimeistään iltapalaksi voileivän päälle.
Ohje on todella helppo ja nopea tehdä. Suosittelen lämpimästi, että valmistat viettelyksen edellisenä päivänä ennen tarjoamista. Lohiviettelyksen maku vain paranee entisestään!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo
Maidoton savulohiviettelys
Ainesosat
250-300
g
lämminsavulohta
1
kpl
kirpeä omena
1
kpl
keskikokoinen maustekurkku
1
dl
kevätsipulisilppua (tai purjoa)
0,5-1
dl
tillisilppua (tuore)
Kastike
1
dl
vaahtoutuvaa ”soijakermaa”
150
g
Oatly på Mackan naturell (1 prk, creme fraichen tyylinen kauravalmiste)
4-5
rkl
majoneesia
1
tl
hienoa suolaa
Mustapippuria rouhittuna oman maun mukaan
Koristeluun ruohosipulia ja tuoretta tilliä