klo 11:46 | 27.9.2016
Soppakokki Ali Toppinen valmistaa Soppa365-tv:ssä italialaista possurullaa eli porchettaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
1 t
Vaikeustaso
Kohtalainen
Grillattu coleslaw
Ainekset
2
punasipulia
2
porkkanaa
1/2
valkokaalia
2
rkl
voita paistamiseen
2
rkl
valkoviinietikkaa
1
dl
majoneesia
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
Työvaiheet
- Kuori ja suikaloi sipulit mahdollisimman ohueksi ja laita ne syvään kulhoon. Kuori ja halkaise porkkanat pitkittäin.
- Kuumenna voi parila- tai paistinpannussa. Paahda kaalinpuolikasta ja porkkanoita leikkuupuoli alaspäin 10–15 minuuttia, kunnes kasviksissa on kaunis grillipinta. Suikaloi kaali ja porkkanat ohuiksi ja sekoita sipulin joukkoon. Lisää valkoviinietikka ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita hyvin.
(4 annosta, 20 min)