Voit käyttää zabaglionessa samaa jälkiruokaviiniä, jota tarjoat ruuan kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min + jäähtyminen
Helppo
Balsamicolla maustettu zabaglione
Ainesosat
4
kananmunankeltuaista
1/2
dl
jälkiruokaviiniä, esim. moscato d’Asti
2
rkl
tummaa balsamicoa
2
rkl
sokeria
Vaiheet
- Ota esille metallikulho ja kattila vesihaudetta varten. Laita kattilaan sen verran vettä, että vesi ei ulotu kulhon pohjaan, kun kulho on kattilan päällä. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
- Mittaa kaikki aineet kulhoon. Kypsennä seosta vesihauteessa koko ajan sekoittaen, kunnes se on kastikemaista ja kuplat häviävät.
(n. 1½ dl, 15 min)