Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TONNIKALA PIZZA
Ainekset
Kaupan valmis pizzapohja (1 uunipellillinen)
2
tlk
tonnikalaa (öljyssä/tomaattiliemessä)
1
iso sipuli + 4 valkosipulinkynttä
1
punainen paprika palasiksi leikattuna
400
g
tomaattimurskaa
1
dl
kivettömiä oliiveja puoliksi leikattuina
2
tl
oreganoa (tai pizzamaustetta)
½
tl
mustapippurirouhetta
½
dl
tomaattiketsuppia
150
g
Emmental juustoraastetta pinnalle
1
iso pihvitomaatti ohuiksi siivuiksi leikattuna
Työvaiheet
Valmista pizzapohja pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä se ohueksi leivinpaperin päälle uunipellille kohoamaan. Valmista sillä aikaa täytteet. Hienonna täytettä varten tonnikala, sipuli, valkosipulit ja paprika. Puolita oliivit. Valuta tomaattimurskasta neste siivilän läpi pois ja lisää se ainesten joukkoon. Mausta seos pizzamausteella ja pippurilla. Levitä täyteseos pizzapohjalle. Pese ja viipaloi tomaatti ja asettele tasaisesti pohjan päälle. Laita lopuksi juustoraaste. Kypsennä pizzaa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Ketju on lukittu.
Ahkerimmat tekevät tietenkin pohjankin itse :-)