Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Vegaaninen
11:50 | 2.3.2021

Kikherneillä täytetyt herkkurieskat

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Mikko Hannula

Paahdetuilla kikherneillä, hummuskastikkeella ja kasviksilla täytetty rieska on herkullinen ja ruokaisa paketti. Iso rullarieska taipuu helposti wrapiksi, mutta myös pitaleivät tai pienet rieskat käyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
35 min
Helppo

Kikherneillä täytetyt herkkurieskat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
isoa rullarieskaa
1
tlk
kypsiä kikherneitä
Mausteöljy
1
rkl
öljyä
1
tl
juustokuminaa
1
tl
valkosipulijauhetta
½
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
jauhettua (savu)paprikaa
¼
tl
jauhettua korianteria
¼
tl
jauhettua kanelia
Sitruunainen hummuskastike
2
valkosipulinkynttä
¾
dl
valmista hummusta
4
tl
sitruunamehua
1
tl
kuivattua tilliä
noin 2
rkl
vettä
Lisäksi
tomaattia, punasipulia, salaattia, korianteria/lehtipersiljaa (ja srirachaa)

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Huuhdo ja valuta kikherneet ja kuivaa kevyesti. Sekoita mausteöljyn ainekset ja kääntele kikherneisiin kulhossa. Kippaa kikherneet leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 25 minuuttia.

  3. Tee sillä aikaa kastike. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää sen verran vettä, että saat sopivan juoksevaa kastiketta.

  4. Täytä rullarieskat kikherneillä, tomaatilla, punasipulilla, salaatilla, yrteillä ja sitruunaisella hummuskastikkeella (ja halutessasi srirachalla).

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vegebaari
kikherne
Herkkurieska
kasvis
Vegaanisia herkkuja

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini