Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
13:58 | 23.4.2014

Kidneypapuburritot

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg

Meksikolaisten burritojen täyte valmistuu nopeasti kidneypavuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 annosta
25 min
Keskivaikea

Kidneypapuburritot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
banaanisalottisipuli tai 1 iso salottisipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
kasviöljyä
½
punaista chiliä
½
tl
jeeraa eli juustokuminaa
1
tlk
(400 g) kidneypapuja
1
tlk
(400 g) kokonaisia säilyketomaatteja
1 ½
rkl
makeaa chili­kastiketta
½
tl
suolaa
2
pientä avokadoa
2
rkl
limettimehua
1
vihreä paprika
2
rkl
tuoretta korianteria silputtuna
8
pientä täysjyvä- tai vehnätortillaa
rapeaa salaattia
1
dl
paksua maustamatonta jogurttia

Vaiheet

  1. Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet ja kuullota pehmeiksi öljytilkassa pannulla. Lisää pannulle hienonnettu puolikas chili, josta olet poistanut kannan ja siemenet. Kuumenna muutaman minuutin ajan. Lisää jeera. Kääntele hetki.
  2. Valuta ja huuhdo pavut ja murskaa niistä puolet haarukalla.
  3. Sekoita kaikki pavut sekä säilyketomaatit pannulle muiden ainesten kanssa. Mausta chilikastikkeella. Anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia ja pidä lämpimänä.
  4. Pilko avokadon hedelmäliha kulhoon ja lisää limettimehu ja korianterisilppu. Leikkaa paprika ohuiksi siivuiksi.
  5. Kokoa annokset. Lämmitä tortillat paketin ohjeen mukaan ja kasaa päälle revittyä salaattia, lämmintä papukastiketta, paprikasuikaleita, avokadoa ja jogurttia. Kääri tortillat napakoiksi rulliksi ja nauti heti.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kidneypavut
Vege
burrito
30 minuuttia

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Maailman paras riisipuuro

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini