Jauhelihaspagetin kiinalainen versio tehdään possun jauhelihasta ja nuudeleista. Ruuan kiinalainen nimi "muurahaiset kiipeävät puihin" kuvaa hyvin sitä, miten jauheliha tarttuu mehevästi nuudelien kylkeen kiinni.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo
Kiinalainen jauheliha-nuudelipannu
Ainesosat
250
g
riisivermiselliä
3
rkl
seesamiöljyä
Kastike
6
valkosipulinkynttä
5
cm:n pala
tuoretta inkivääriä
3/4
dl
rypsiöljyä
400
g
possun jauhelihaa tai sika-nautaa
1
rkl
chilikastiketta
3
rkl
soijaa
3
kevätsipulia
Vaiheet
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keitettyjen, valutettujen nuudeleiden joukkoon seesamiöljyä.
- Kuori ja hienonna valkosipulit ja inkivääri. Kuullota silppua rypsiöljyssä pannussa noin minuutti. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta chilillä ja soijalla.
- Yhdistä nuudelit ja jauheliha. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.