Kaprikset ja sinappi maustavat kanapastan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Kana-rakuunapasta
Ainesosat
400
g
broilerin rintafileetä
2
valkosipulinkynttä
1
paprika
2
rkl
oliiviöljyä
350
g
pastaa
1
kanaliemikuutio
5
dl
vettä
3
dl
valkoviiniä tai omenamehua
2
dl
kuohukermaa
½
dl
kapriksia
1
rkl
sinappia
1½
tl
kuivattua rakuunaa
suolaa
Vaiheet
- Leikkaa broilerin rintafileet noin kahden sentin kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa paprika sentin suikaleiksi.
- Kuumenna öljy isossa paistokasarissa. Ruskista broileripalat nopeasti. Siirrä ne toiseen astiaan odottamaan.
- Lisää paistokasariin valkosipuli, paprikasuikaleet, pasta, liemikuutio, nesteet ja kaprikset. Lusikoi mausteeksi sinappia ja rakuunaa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 7 minuuttia.
- Lisää broileripalat ja jatka keittämistä 3–5 minuuttia, kunnes pasta ja broilerit ovat kypsiä.
- Tarkista maku ja lisää suolaa haluamasi määrä.