Kuva: <span class="photographer">Anna Huovinen</span>
Kuva: Anna Huovinen

Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia. Kokosimme Soppa365:n pääsiäisen parhaat alkuruokaherkut. Näitä valmistamalla hurmaat vieraasi jo juhla-aterian alussa.

Sormisyötävää kalatiskiltä

Nämä yksinkertaiset ja herkulliset tuorejuustolla täytetyt graavilohirullat valmistat hetkessä. Graavilohen, ruohosipulituorejuuston ja sitruunan muodostama kokonaisuus sekä näyttää että maistuu hyvältä. Eikä tämän herkun nauttimiseen tarvita ollenkaan ruokailuvälineitä!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso tuorejuustolla täytettyjen graavilohirullien ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Täydellinen alku onnistuneelle aterialle

Paistetut kampasimpukat parsa-papusalaattipedillä – vahva aloitus pääsiäisaterialle. Tämä alkuruoka vie kielen mennessään. Parsakaudesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti valmistamalla tätä herkkua.

Katso paistettujen kampasimpukoiden ohje täältä.

 

Hienostunut juhlahumun tuoja

Fenkolikeitto on kevyt aloitus pääsiäiselle. Kuullota sipuli ja fenkoli, lisää vesi ja soseuta. Keiton kuohkea koostumus tulee kermasta ja viimeistelty maku tilkasta anisviinaa. Tämä nopea ja pienitöinen ruokalaji jättää vatsaan tilaa myös suklaamunille.

Katso fenkolikeiton ohje täältä.

 

Huijauspasta kausiherkulla

Jos tavallinen pasta on arkibravuurisi ja haluaisit vaihtelua ruokapöytään, kokeile munanauhoja. Nauhat sopivat hyvin yhteen parsan kanssa ja niistä voi kehitellä muitakin herkkuja. Hyödynnä tällä hetkellä parhaimmillaan olevat parsat pääsiäispöydässä ja juhlista samalla kevään tuloa. Tämä herkku valmistuu alle puolessa tunnissa ja sopii myös keliaakikkovieraille!

Katso huijarin pastasalaatin ohje täältä.

 

Kalan, itujen ja piimän balanssi

Tämä herkku tuo trendikkäiden smoothie- ja pokekulhojen idean myös pääsiäispöytään. Piimäliemen päälle kootut siikafileet, tilliöljy sekä kurkku, sipuli, idut, versot ja tillit ovat taivaallinen herkku, jota ei voi jättää valmistamatta. Ripottele pinnalle paahdettuja auringonkukansiemeniä kruunaamaan kokonaisuus.

Katso vihreän siika-piimäkulhon ohje täältä.

 

Muistathan myös tarkistaa vinkkimme täydellisen lampaan valmistamiseen! Pääset lukemaan vinkit tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla