Lounaalla alkanut suomalaisuusteema jatkuu myös illallisella.

Keskellä pöytää höyryä iso kulhollinen Suomen perinteisintä pataa eli karjalanpaistia. Hyvän ruuan ystävä Samu Haber on toivonut Hongkongissa työskentelevää suomalaista huippukokkia Jaakko Sorsaa toteuttamaan illallisen ruuat. Pitkään hautunut liha tarjoillaan pääruuaksi, ja alkuun syödään kalaa fenkolin kanssa. Jälkiruuaksi on tarjolla omenapiirakkaa ja vaniljajäätelöä.

 

Ruoka selkeästi houkuttelee aterian äärelle kokoontuineita artisteja ja Nikke Ankara odottaa malttamattomana ruuan kimppuun pääsemistä. ”Käykää kiinni!” Samu rohkaisee.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile täydellistä karjalanpaistia kotona. Huippukokin ohjeella onnistut siinä varmasti. Omenapiirakkaa kannattaa kokeilla tällä ohjeella ja jäätelö syntyy jopa ilman jäätelökonetta, kun käytät tätä ohjetta.

 

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla