Viikon viini: pikkurosee kanapastalle
Smetanalla mehevöitetty kanapasta ei kaipaa edes parmesaania. Linkin reseptiin löydät jutun lopusta.
Puolikkaaseen pulloon pakattu raikas rosee sopii monenlaisten ruokien kaveriksi.
Mikä? Italialainen Soprasasso Bardolino Chiaretto, 5,99 e/0,375 l, on kuiva, raikkaan hedelmäinen, punaherukkainen, vadelmainen ja mustikkainen.
Millainen? Viinin napakka hapokkuus herättää ruokahalun. Jälkimaussa on sitrusten, punaisten omenoiden ja yrttien aromeja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minkä kanssa? Rosee sopii monenlaisten ruokien ja makujen seuraan. Tämä viini on hyvä valinta esimerkiksi silloin kun teet kanapastaa, tomaattista munakoisopastaa tai ratatouillea.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.