Tuttu kanapasta muuttuu vieläkin herkullisemmaksi smetanan ja dijoninsinapin kanssa. Tämä pasta ei kaipaa edes parmesaania!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Kanapasta
Ainesosat
1
rs (500 g)
broilerin fileepihvejä
1
sipuli
1
rkl
öljyä
1
prk (120 g)
smetanaa
2
rkl
sitruunamehua
(1
rkl
luomusitruunan kuorta)
1
rkl
dijoninsinappia
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
300
g
pastaa (esim. trottole)
Päälle
1
ps
kevätsipulia hienonnettuna
1
rkl
kapriksia
sitruunaa
Vaiheet
- Ota broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruuanvalmistusta. Leikkaa fileet vinoviipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
- Paista broilerisuikaleet kuumalla pannulla öljyssä ahkerasti käännellen. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Lusikoi joukkoon smetana. Alenna lämpöä ja hauduta kannen alla muutama minuutti.
- Lisää sinappi, suola, pippuri ja sitruunamehu (sekä halutessasi sitruunankuoriraaste). Pyöräytä sekaisin.
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
- Yhdistä pasta ja kastike. Anna vetäytyä hetki kannen alla. Viimeistele annokset kevätsipulilla, kapriksilla ja sitruunalla.