Aussi-shiraz on loisto-ostos pihvin tai poronkäristyksen seuraan.

Mikä? Australialainen Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet 2018, 8,99 e, on hintaluokkansa parhaita pihvin piristäjiä.

Millainen? Melko täyteläisen ja kypsän viinin maussa on mustaherukkaa, kirsikkaa ja yrttistä mausteisuutta. Suutuntuma on napakoiden tanniinien ansiosta ryhdikäs. Jälkimaussa on savua ja kirpeitä metsämarjoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Viini on loisto-ostos medium-kypsäksi paistetun jauhelihapihvin tai kokolihapihvin seuraan, ja sopii poronkäristykselle ja riistallekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun vinkkejä löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla