Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Padat ja laatikot
Gluteeniton
9:00 | 29.3.2019

Maalaiskananrintaa timjamin ja perunoiden kanssa

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Sicapellen keittiömestari Simona Milazzo peri nerokkaan kanapadan reseptin italialaiselta tädiltään. Tämä pata hautuu liedellä kannen alla lähes itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t 45 min
Helppo

Maalaiskananrintaa timjamin ja perunoiden kanssa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
isoa kiinteää perunaa
4
salottisipulia
1
ruukku timjamia
½
dl
oliiviöljyä
4
luullista ja nahallista maalaiskanan tai broilerin rintaleikettä
1
tl
+ 1 tl suolaa
½
tl
+ ½ tl mustapippuria myllystä
25
g
voita

Vaiheet

  1. Kuori ja viipaloi perunat 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna timjami.
  2. Kuumenna öljy paksupohjaisessa, korkeareunaisessa kasarissa ja ruskista rintaleikkeet nahkapuoli ylöspäin kovalla lämmöllä. Käännä leikkeet nahkapuoli alaspäin. Vähennä lämpöä ja ripottele leikkeille 1 tl suolaa ja ½ tl pippuria.
  3. Lisää kerroksittain perunaa, sipulia ja timjamia. Ripottele 1 tl suolaa ja ½ tl pippuria perunoiden ja sipulien lomaan. Lisää päälle muutama nokare voita. Laita kansi ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 1½ tuntia. Tarkista välillä, ettei broileri pala.
Tilaa Glorian ruoka & viini
maalaiskananrinta
Kot kot
gluteeniton deli

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini