Tuoreet yrtit ja vesimeloni tuovat ihanaa raikkautta papusalaattiin. Ravintorikkaan salaatin valmistamiseen menee vain vartti ja on täysin vegaaninen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
15 min
Helppo
Papu-herkkusienisalaatti
Ainesosat
200
g
vihreitä papuja
100
g
herkkusieniä
2
valkosipulinkynttä
1
prk (n. 200 g)
mustapapuja
1
ruukku
rapeaa salaattia
2
viipaletta
vaaleaa kokojyväleipää
Chimichurri
1/2
ruukku
korianteria
1/2
punainen chili
1
valkosipulinkynsi
2
rkl
oliiviöljyä
2
tl
punaviinietikkaa
ripaus
suolaa ja sokeria
Lisäksi
1
rkl
öljyä paistamiseen
(vesimelonia)
Vaiheet
- Aloita chimichurrista. Mittaa kaikki aineet sauvasekoittimen kulhoon ja anna käydä tasaiseksi.
- Napsauta pavuista päät pois ja keitä papuja 4-5 minuuttia.
- Viipaloi herkkusienet ja hienonna valkosipuli. Paista herkkusieniä, valkosipulia, papuja ja revittyä leipää pannulla tilkassa öljyä.
- Valuta mustapavut liemestään. Revi salaatti ja leipäviipaleet sopiviksi suupaloiksi. Lusikoi herkkusieni-papuseosta salaattivadille. Nostele joukkoon mustapavut, salaatti, leipä ja chimichurrikastike. Viimeistele annos halutessasi muutamalla vesimelonisiivulla.