Söpöt nuudelikakut sopivat monenlaisiin pöytiin! Tarjoa tulisen kastikkeen lisukkeena tai skandinaavisen savulohitahnan kera.
Nuudelit toimivat mitä monipuolisimmin erilaisissa ruokalajeissa. Nyt ne paistetaan rapeiksi kakkusiksi tai letuiksi, jotka on ällistyttävän helppo valmistaa.
Nämä pienet kakkuset tarvitsevat vain pari raaka-ainetta. Nuudeleita kannattaa saksia jonkin verran lyhyemmiksi, mikä helpottaa sopivan kokoisten annosten paistamista. Kun käytät massaan maissijauhoja tai maissitärkkelystä, saat kakkusiin varmasti rapean pinnan. Kananmuna auttaa kakkusia pysymään kasassa.
Rapsakoiden nuudelikakkusten seuraksi voi valmistaa jonkin yksinkertaisen aasialaishenkisen kastikkeen ja kevyesti kypsennettyjä kasviksia. Voit myös kokeilla tarjota kakkuset esimerkiksi savukalatahnan kanssa.
Rapeat nuudelikakut
Ainesosat
Vaiheet
- Sekoita kulhossa nuudelit, munat ja maissijauhot. Hienonna joukkoon kevätsipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista nuudelikakkusia lettupannulla tilkassa öljyä noin 1½ –2 minuuttia molemmin puolin.