10:06 | 3.6.2019
Parsaa ja hollandaisekastiketta
Parsakausi on parhaimmillaan keväällä ja alkukesällä ja hollandaisekastikkeen kanssa parsa on klassinen yhdistelmä. Tämä yhdistelmä on mainio alkuruoka tai lisuke esimerkiksi lohelle tai ahvenfileille. Voit maustaa hollandaisea oman mielesi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, chilillä, sitruunalla tai limellä. Nauti ystävien kanssa! Alkuperäisen inspiraation tähän herkkuun löysin täältä: https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/parsaa-ja-hollandaisekastiketta/
Keitetty vihreä parsa ja hollandaisekastike itse valmistettuna on varma valinta niin brunssille, alkuruoaksi kuin pääruoan lisukkeeksikin. Tuoreet raaka-aineet takaavat onnistumisen ja maun!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20
Helppo
Parsaa ja hollandaisekastiketta
Ainesosat
500
g
vihreää parsaa
suolaa ja mustapippuria
Hollandaisekastike
3
kananmunan keltuaista
150
g
meijerivoita
1
rkl
sitruunamehua
ripaus chilijauhetta
suolaa ja mustapippuria