Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
8:01 | 10.7.2019

Rapea meiramikana

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Kansanedustaja Anders Adlercreutzin perheen tunnusannos on rapea meiramilla maustettu kana.

”Vanhempani tekivät perheemme tunnusruokaa, rapeaa meiramikanaa, jo 1960-luvulla asuessaan San Fransiscossa. Ruuan virallinen nimi on chicken delight, mutta me kutsumme sitä ”chi candy lightiksi”, koska pikkusiskoni sanoi lapsena nimen niin. Teen meiramikanaa yhä usein, joten se on perheemme tunnusannos,” Adlercreutz kertoo Glorian ruoka ja viini -lehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
1 t + suolautuminen 2–4 t
Helppo

Rapea meiramikana

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1½
kg
broileripaloja (koipia ja rintafileitä)
Meiramivoi
50
g
voita
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
tuoretta meiramia hienonnettuna
2
rkl
vehnäjauhoja
2
rkl
kuivattua inkivääriä
1
rkl
kuivattua meiramia
1
rkl
fariinisokeria
½
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
Päälle
2
dl
cornflakes-muroja (maissihiutaleita)

Vaiheet

  1. Kiehauta 1 l vettä ja lisää siihen 2 rkl suolaa. Laita broileripalat suolaliemeen maustumaan 2–4 tunniksi. Ota broilerit suolavedestä ja taputtele kuivaksi.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Tee meiramivoi. Sulata voi ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon. Hienonna tuore meirami ja lisää se jauhojen, mausteiden ja sokerin kanssa voihin. Sivele meiramivoi broilereihin.
  3. Laita broileripalat uunipellille ja murskaa maissihiutaleet päälle. Kypsennä uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa ruoka raikkaan salaatin kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
rapea meiramikana
meiramikana
Kot kot
lasten suosikit
nuuka kokki
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Oliivi-kaprissiika

Bahn mi -salaatti

Punajuuri-borani eli punajuuridippi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini