Pasta alfredo on italialainen pastaklassikko, joka luottaa voin, kerman ja parmesaanin lyömättömään komboon. Raikasta pasta parsakaalilla!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 minuuttia
Helppo
Kana-parsakaali-alfredo
Ainesosat
400
g
pastaa
300
g
parsakaalin nuppuja
4
rkl
voita
4
rkl
vehnäjauhoja
4
dl
kanalientä
4
dl
ruokakermaa
1
tl
Provencen maustesekoitusta
1
tl
valkosipulijauhetta
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
3
dl
raastettua parmesaania
LISÄKSI
200
g
kypsää (grilli)kanaa
Vaiheet
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin nuput keitinveteen viimeisiksi minuuteiksi. Valuta ja pidä lämpimänä.
- Sulata voi kattilassa ja pyöräytä jauhot voissa, sekoittele minuutin ajan. Lisää kanaliemi, ruokakerma ja mausteet koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää parmesaani lopuksi joukkoon.
- Kaada juustokastike pastan ja parsakaalien joukkoon. Viipaloi broileri joukkoon ja tarjoa heti.