Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
8:01 | 5.8.2019

Hunajajogurttia ja tomaattihilloa

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Usko pois vain, tomaatista syntyy herkullisen makea hillo! Se kruunaa lempeän hunajajogurtin täydellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
45 MIN + HUNAJAJOGURTIN HYYTYMINEN JA HILLON TEKEYTYMINEN
Helppo

Hunajajogurttia ja tomaattihilloa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
liivatetta
2 1/2
dl
kuohukermaa
3/4
dl
juoksevaa hunajaa
4
dl
turkkilaista/kreikkalaista jogurttia
TOMAATTIHILLO
600
g
kypsiä, kiinteitä tomaatteja
1 1/2
dl
hillosokeria
1
kanelitanko
2
leveää sitruunankuorisuikaletta

Vaiheet

  1. Anna liivatteiden pehmentyä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
  2. Kuumenna kerma ja hunaja kattilassa. Siirrä pois liedeltä ja purista liivatteet kuivaksi. Liuota liivatteet kuumaan hunajakermaan. Anna jäähtyä 5 minuuttia. Sekoita jogurtti joukkoon ja jaa seos 6 annosmaljaan tai lasiin. Anna hyytyä vähintään 2 tuntia.
  3. Tee tomaattihillo. Pese ja leikkaa tomaattien pintaan ristiviillot. Laita tomaatit kiehuvaan veteen noin 30 sekunniksi, kunnes kuoret hieman irvistävät. Nosta haarukan avulla kylmään veteen. Kuori jäähtyneet tomaatit, poista kannat ja paloittele.
  4. Mittaa kuoritut tomaatit, sokeri, kanelitanko ja sitruunankuorisuikalee t kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia , kunnes seos sakenee hillomaiseksi. Poista kanelitanko ja sitruunankuorisuikaleet. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa. Anna jäähtyä. Lusikoi hunajajogurtin päälle .
Tilaa Glorian ruoka & viini
Jälkiruuat
Kemut
tomaattihillo
Hunaja
hunajajogurtti

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini