Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Juhli ja nauti
8:00 | 1.11.2019

Inkivääripossu

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
Christina Aaltio kuva Anna Huovinen

Sinapilla ja jouluisilla mausteilla hunnutettu porsaan kasler sopii kaikkiin joulunajan juhliin. Kypsymistä ei melkein malta odottaa, kun uunista leijuu suurenmoinen aniksen ja inkiväärin tuoksu.

Vinkki! Inkivääripossun liemestä tulee mehevä kastike, kun lisäät joukkoon lorauksen kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-16
4½ t
Helppo

Inkivääripossu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

noin 2
kg
viljapossun niskaa
2
tl
suolaa
4
rkl
raastettua inkivääriä
3
rkl
sinappia
½
rkl
ras el hanout -mausteseosta
1
ruukku
salviaa
tähtianiksia
12
salottisipulia
1
ps
pehmeitä taateleita
1½
dl
vettä

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla. Hiero pintaan suola.
  2. Raasta inkivääri ja sekoita se sinapin joukkoon. Lisää joukkoon ras el hanout -mausteseos. Levitä maustetahna possun pintaan. Asettele pinnalle myös salvianlehtiä ja tähtianiksia. Nosta liha reiluun, reunalliseen uunivuokaan.
  3. Kuori sipulit ja laita ne sekä taatelit vuokaan. Lisää vuoan pohjalle loraus vettä.
  4. Paina possuun lihalämpömittari. Nosta liha uunin alatasolle. Kypsennä lihaa noin neljä tuntia, kunnes sisälämpötila on 82 astetta.
  5. Anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen kuin leikkaat sen viipaleiksi.
Tilaa Glorian ruoka & viini
inkivääripossu
Viikonloppubistro
joulu
kassler

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini