Suolaisten kinuskinekkujen pinnalla on ripaus roseepippureita ja rosmariinia. Nämä ihanat namut voi tehdä valmiiksi kylmään hyvissä ajoin ennen joulukiireitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
24 kpl
1 tunti 20 minuuttia
Helppo
Suolakinuskinekut
Ainesosat
2
dl
kuohukermaa
2
dl
muscovadosokeria
1½
dl
vaaleaa siirappia
¼
tl
neilikkaa
Pinnalle
sormisuolaa, roseepippureita, tuoretta rosmariinia
Vaiheet
- Mittaa kerma, sokeri, siirappi ja neilikka kattilaan. Keitä kinuskia hiljalleen poreillen noin 1 t 20 min tai kunnes pisara nekkuseosta kovettuu, kun sen pudottaa kylmään veteen.
- Kaada nekkuseosta pieniin vuokiin. Ripottele pinnalle suolakiteitä, rouhittua roseepippuria ja silputtua rosmariinia. Nosta nekut jääkaappiin. Ne säilyvät kylmässä pari viikkoa.