Chimichurri on argentiinalainen lihan klassikkokastike, joka taipuu loistavasti myös maustevoiksi.
Vinkki! Jos maustevoita jää yli, käytä sitä levitteenä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 minuuttia
Helppo
Lehtipihvi ja chimichurri-maustevoi
Ainesosat
4
lehtipihviä
2
rkl
öljyä
1
tl
suolaa
CHIMICHURRI-MAUSTEVOI
100
g
voita
1
valkosipulinkynsi
1/2
ruukkua
lehtipersiljaa
1/2
ruukkua
korianteria
4
oreganonoksaa
1/2
punainen chili
1/2
tl
suolaa
Vaiheet
- Nosta pihvit ja voi huoneenlämpöön. Kuutioi voi.
- Tee maustevoi. Kuori valkosipulit. Irrottele yrttien lehdet karkeasti varsistaan. Poista chilistä kanta
ja siemenet. Kokoa kaikki ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta. - Kuumenna paistinpannu. Lisää noin neljäsosa öljystä, ja anna sen kuumentua noin minuutti. Paista ensimmäinen pihvi. Paina sitä paistinlastalla pannua vasten, jotta se ruskistuu nopeasti. Kun pihvi kypsyy reunoista ja irtoaa pannusta, käännä se. Paista toiselta puolelta nopeasti, noin 30 sekuntia. Pyyhkäise pannu talouspaperilla ja paista loput pihvit samaan tapaan.