Loistava ehdotus brunssiruuaksi: pannaribileet! Loihdi kasa muhkeiksi paistuneita pannukakkuja valurautapannussa ja täytä vaikkapa kalatahnalla, kinkulla tai kasviksilla.
Vinkki Jos teet useita pannareita, laita ne pellille folion alle ja nosta 125-asteiseen uuniin odottamaan syöjiä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 pannullinen / 2 annosta
30 minuuttia
Helppo
Paistinpannupannari eli dutch baby
Ainesosat
3
isoa huoneenlämpöistä kananmunaa
2
dl
huoneenlämpöistä täysmaitoa
2
rkl
voita
1 1/4
dl
vehnäjauhoja
2
rkl
maissitärkkelystä
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
1
rkl
voita voiteluun
Vaiheet
- Ota kananmunat ja maito hyvissä ajoin huoneenlämpöön
- Nosta valurautainen paistinpannu (Ø noin 25 cm) uuniin. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Sulata voi. Vatkaa kananmunat vaahdoksi sähkövatkaimella. Kaada maito joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää voisula. Sekoita joukkoon jauhot, maissitärkkelys, suola ja pippuri.
- Ota kuuma paistinpannu uunista ja voitele se voilla. Kaada taikina pannuun ja siirrä pannu takaisin uuniin noin 20 minuutiksi, kunnes pannukakku on paistunut.