Sitruunaiset rahkaletut
KAPPALEITA
10
VALMISTUSAIKA 30 min
RUOKAVALIO
Kasvisruoka
Piristä rahkaletut raikkaalla sitruunalla. Proteiinirikkaat letut maistuvat koko perheelle.
Ainekset
1 kpl sitruuna
25 g margariinia
2 rkl sokeria
1 kpl kananmuna
250 g (1 prk) maitorahkaa
1 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
PAISTAMISEEN
margariinia
Näin teet
1
Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Pehmennä margariinia mikrossa noin 5 sekuntia. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa joukkoon sitruunan kuoriraaste ja muna. Lisää rahka, jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 10 minuuttia.
1 sitruuna
25 g margariinia
2 rkl sokeria
1 kpl kananmuna
250 g (1 prk) maitorahkaa
1 dl
vehnäjauhoja 1/4 tl
suolaa
2
Kuumenna nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää koloihin reilu 1 rkl taikinaa. Tasoita paistinlastalla. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa marjojen tai hillon kanssa.
margariinia