Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Keitot
8:49 | 25.10.2019

Ramenkeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Anna Huovinen

Kiehuvan kuumana kulhoon kaadettu liemi kypsentää kypsentää lihaa ja kasviksia juuri sopivasti. Kulhollinen ramenkeittoa on makua tulvillaan mutta ei jätä raskasta oloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
35 min
Helppo

Ramenkeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Liemi
1½
l
vettä
4
rkl
misotahnaa (esim. Yutaka)
2
rkl
soijakastiketta
½
rkl
riisiviinietikkaa
4
cm:n
pala tuoretta inkivääriä
Lisäksi
300
g
naudan minuuttisuikaleita (esim. Atria)
4
kerää
täysjyvänuudeleita
2
pientä
paksoita tai 1 kiinankaali
200
g
ruskeita herkkusieniä
2
kevätsipulinvartta
1
chili
1½
dl
mungpavun ituja

Vaiheet

  1. Ota liha huoneenlämpöön.
  2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää misotahna, soija ja riisiviinietikka. Viipaloi inkivääri ja lisää liemeen. Hauduta lientä 20 minuuttia.
  3. Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan kypsiksi.
  4. Leikkaa paksoin kanta ja irrottele lehdet. Leikkaa isot lehdet pienemmiksi. Jos käytät kiinankaalia, viipaloi kaali sopiviksi annospaloiksi.
  5. Viipaloi sienet, kevätsipulit ja chili. Huuhtele idut.
  6. Annostele keittokulhoihin nuudelit, sienet, paksoi ja idut. Lisää raakoja lihasuikaleita noin ruokalusikallinen tai maun mukaan.
  7. Siivilöi kiehuva liemi. Kaada liemi kiehuvana kulhoihin. Viimeistele annokset kevätsipulilla ja chilillä.

Vinkki! Naudanliha kypsyy kiehuvassa liemessä vain, jos palat ovat aivan ohuita suikaleita. Kasvisramen syntyy helposti, jos kuutioit lihan tilalle savutofua.

Tilaa Glorian ruoka & viini
kevyet & salaatit
ramen
keitot

Suosituimmat

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Butter chicken

Shelterin mallasleipä

Savoyn Vorschmack

Ranskalainen sipulikeitto

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini