Marokkolaisittain maustettu lihapullapata saa lisää ruokaisuutta kananmunista. Valmista lihapullat itse tai käytä kaupan valmisversioita – molemmat käyvät yhtä hyvin!
Lihapulla-munatagine
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi paprika.
- Kuullota sipuleita valurautapannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää paprikat ja jatka paistamista muutama minuutti lisää.
- Kaada pannulle kirsikkatomaatit. Lisää sokeri ja etikka. Kiehauta seos ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Mausta ras el hanoutilla, suolalla ja pippurilla. Lisää lihapullat ja anna lämmetä.
- Tee kastikkeeseen kolot ja riko munat niihin. Nosta pannu 200-asteiseen uuniin. Paista noin 8 minuuttia tai siihen asti, kunnes munat ovat juuri ja juuri kypsiä.
- Viimeistele ripottelemalla päälle korianteria. Tarjoa kuskusin tai leivän kanssa.
Vinkki: Voit myös tehdä jokaiselle oman annoksen uuninkestävään vuokaan.