11:53 | 31.8.2020
Veriappelsiinirisotto pippurimakrillisalaatilla
Täyskasvisherkku ripauksella suolaisen herkun pippurimakrillia
Erittäin maukas ja herkullinen pippurimakrillisalaatti sopii viinillä ja parmesaanijuustolla maustetun täysveriappelsiinirisoton kanssa. Täyskasvisherkku risottona on täydellinen hyvin hyystettynä ripauksella suolaisen herkun pippurimakrillia.
Pippurimakrillia, retiisejä, kananmunaa, pirkka provence salaattisekoituspussi; vuonankaali, punakaali, jääsalaatti. keitettyä perunaa, kevätsipulia. punaviinietikka, vesi, suola, sokeri, rypsiöljy,
Täysveriappelsiini(ei käy pelkkä veriappelsiini, koska se ei ole täysin punainen ja niin täyteläinen), alkoholiton valkoviini, pitkäjyväinen riisi, parmesaanijuusto(parmaggiore), salottisipulia, oliiviöljy, timjami, valkopippuri, paprika-chili katkarapuja
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
60
Keskivaikea
Veriappelsiinirisotto pippurimakrillisalaatilla
Ainesosat
1
täysveriappelsiini tai verigreippi
3-4
salottisipulia
3
rkl
oliiviöljyä
3
dl
risottoriisiä
3
dl
alkoholiton valkoviini
1
knorr fond du chef kasvisannosfondi
2
dl
vettä
ripaus
rouhittu valkopippuri
1
ruukku
tuoretta timjamia
1
ps
isoja Royal Greenland katkarapuja
4
rkl
paprikaa ja chili- pestoa (saa erillisissä purkeissa)
1/2
pkt
parmesaanijuustoa (Parmaggiore)
Pippurimakrillisalaatti
4
keitettyä kananmunaa
1
ps
pirkka provence salaattisekoitus
1
pkt
pirkka savustettu pippurimakrillifile tai normaali makrillifilee
4
kevätsipulia
1/2
kg
uuden sadon perunoita
1
nippu retiisejä
Salaatinkastike
1/2
dl
punaviinietikkaa
1/2-1
dl
rypsiöljyä
1/2-1
dl
vettä
ripaus
mustapippuria
ripaus
suolaa
ripaus
sokeria