Pavut ovat parhaita, kun ne saa lautaselle kypsinä mutta vielä napakoina ja kauniin vihreinä. Kypsennä ne voi-vesiseoksessa, jossa ne eivät kypsy yhtä helposti yli kuin suolavedessä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Misolla maustettu papu-broileripannu
Ainesosat
500
g
vihreitä papuja
500
g
broilerin nahattomia ja luuttomia paistileikkeitä
1
rkl + 1 rkl
voita
½
tl
suolaa
½
dl
vettä
2
rkl
misotahnaa
Vaiheet
-
Napsauta pavuista kannat pois. Leikkaa broilerileikkeet suupaloiksi.
-
Kuumenna 1 rkl voita pannussa ja paista broilerit kypsiksi, 5–10 minuuttia. Mausta suolalla ja siirrä broilerit pois pannusta.
-
Lisää pannuun 1 rkl voita ja vesi, kuumenna kiehuvaksi. Keitä papuja voi-vesiliemessä 5–7 minuuttia.
-
Laita broilerit takaisin pannuun papujen seuraan ja sekoita misotahna joukkoon. Kuumenna ja tarjoa heti.