Valkosuklaalla ja hunajalla makeutettu jälkiruokatahna on superhelppo ja superherkullinen. Tarjoa se aterian päätteeksi sellaisenaan tai keksien tai hedelmien kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Mansikka-maapähkinätahna
Ainesosat
200
g
mansikoita
1½
dl
maapähkinävoita
2
rkl
hunajaa
50
g
valkosuklaata
Vaiheet
-
Perkaa mansikat ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää maapähkinävoi ja hunaja, soseuta tasaiseksi.
-
Rouhi valkosuklaa veitsellä tai raasta karkealla terällä. Sekoita suklaa tahnaan. Maista ja lisää tarvittaessa makeutta suklaalla tai hunajalla.
-
Laita tahna tarjoiluastiaan ja koristele halutessasi marjoilla ja rouhitulla valkosuklaalla.
Vinkki Pähkinättömän tahnan saat korvaamalla maapähkinävoin samalla määrällä kikherneitä.