
Nämä ovat ihastuttavan suussa sulavia, eivätkä isotöisiä. Uutta twistiä tiikerikakkuun.
Marianne-tiikerikakku-palat
Ainekset
Työvaiheet
Laita kulhoon kaikki kuivat aineet ja sekoita ne keskenään.
Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi (kohoaa paremmin).
Ota puolet taikinasta ja lisää kaakao sekä Mariannemuru, sekoita.
Laita vaalea taikina pellille leivinpaperin päälle tasaisesti, ei kovin ohuesti ja tasoita suorakaiteen
muotoon sopivasti, ei tarvitse täyttää koko peltiä. Lisää sitten tumma taikina päälle tasaisesti.
Paista 180 asteessa uunin keskitasolla n. 15 min, seuraa ettei pala. Anna jäähtyä.
Tee kuorrutus, laita ensin kanamunan valkuainen kulhoon, lisää siihen tippa elintarvikeväriä ja tippa omenaviinietikkaa, sekoita, lisää sekoittaen tomusokeria, sekoita hyvin. Kokeile vaikka pikkuleivän päälle miten se leviää, ettei ole liian juoksevaa tai kovaa. Levitä kuorrutus tasaisesti päälle, koristeeksi karamelliraetta (kuvio) tai muuta. Anna kuorrutteen kovettua rauhassa. Reunat voi tasoitella, ovat muuten hyviä syödä, mutta lämpimänä vähän pehmeitä, eli kannattaa odottaa ennen kuin tekee paloja ja vaikka pakastaa, ellei heti syödä kaikkia.
Seuraavana päivänä kun otat jääkaapista ovat todella suussa sulavia, kestää pakastamista, kerrosten väliin pitää laittaa leivinpaperia ja vielä päälle, niin ei tule kosteutta.