Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
19:00 | 29.4.2021

Kesärullat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anna Karhu-Cormier ja Minna Rautio-Pakaste KUVA Panu Pälviä

Vietnamilaistyyliset kesärullat maistuvat ihanilta maapähkinädipin ja soija-limettikastikkeen kanssa. 

Vinkki! Keväällä rullissa voi käyttää ryöpättyjä villivihanneksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta (12 kpl)
45 min
Helppo

Kesärullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

n. 2
dl (50–60 g)
ohuita riisinuudeleita
1
tl
paahdettua seesamiöljyä
1
porkkana
1
pieni kurkku
1
avokado
2–3
kevätsipulia
1
ruukku korianteria
1
ruukku lehtipersiljaa
1
lehtisalaatti
1
pkt (n. 250 g)
tofua
1
pkt (134 g)
riisipaperia
1
dl
alfa alfaa tai muita ituja
1–2
dl
paahdettuja cashewpähkinöitä
Maapähkinädippi
½
dl
maapähkinävoita
½–1
dl
kookosmaitoa tai kuumaa vettä
2
rkl
limetinmehua
2
rkl
soijakastiketta
2
rkl
juoksevaa hunajaa
2
rkl
paahdettua seesamiöljyä
korianteria koristeluun
Soija-limettikastike
½
dl
soijakastiketta
3
rkl
omena- tai riisietikkaa
3
rkl
paahdettua seesamiöljyä
2
rkl
seesaminsiemeniä
2
rkl
vaahterasiirappia
1
rkl
limetinmehua

Vaiheet

  1. Kypsennä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit, siirrä kulhoon ja sekoita seesamiöljy joukkoon.

  2. Kuori porkkana ja kurkku ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi. Viipaloi avokado, kevätsipulit ja hienonna yrtit. Suikaloi puolet lehtisalaatista ja leikkaa tofu ohuiksi viipaleiksi.

  3. Täytä piirakkavuoka kiehautetulla ja hieman jäähtyneellä vedellä. Upota riisipaperi- arkki veteen, anna pehmeätä 10 sekuntia ja nosta lautaselle.

  4. Laita kokonainen salaatinlehti riisipaperin päälle. Nosta päälle kasviksia, yrttejä, ituja, tofua ja pähkinöitä. Älä laita liikaa täytteitä.

  5. Käännä riisipaperin alareuna ja sivut täytteiden päälle, kääri tiukaksi rullaksi. Valmista loput kesärullat samoin.

  6. Valmista dippikastikkeet sekoittamalla aineet keskenään. Tarjoa rullien kanssa.

Vinkki Paista tofu seesamiöljyssä valkosipulin ja inkiväärin kanssa ennen rulliin käärimistä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
kevyet & salaatit
Vegebaari
kesärullat
kesärulla
kasvisruoka

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini