klo 9:00 | 27.5.2021

Kokeile rapsakan parsan, voin ja kananmunan yhdistelmää myös savukalan ja varhaisperunoiden kanssa. Herkkua!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
45 min
Vaikeustaso
Helppo
Varhaisperunat ja parsapannu
Ainekset
2
kananmunaa
600
g
vihreää parsaa
1
pieni sipuli
75
g
voita
2
rkl
vettä
1
rkl
sitruunamehua
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
Perunat
600
g
varhaisperunoita
½
ruukku
tilliä
Työvaiheet
- Aloita perunoista. Pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä (1 tl suolaa/ 1 l vettä) kypsiksi, noin 15 minuuttia. Halutessasi voit lisätä keitinveteen tillin varret ja säästää lehdet annosten koristeluun.
- Keitä munat kypsiksi, 7–8 minuuttia. Jäähdytä ja kuori.
- Pese parsat ja katkaise puumaiset tyvet pois. Leikkaa parsat noin 2 cm:n paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sulata voi paistinpannussa. Kuullota sipulia voissa pari minuuttia. Lisää parsat, vesi ja sitruunamehu. Hauduta noin 5 minuuttia.
- Hienonna munat ja lisää pannuun. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja tillinoksien kanssa.