Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
14:30 | 19.7.2021

Vadelmakolmiot

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Kaisa Johansson KUVA Elvi Rista

Nopeasti valmistuvien vadelmakolmioiden sisältä löytyy vadelma-tuorejuustotäytettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 kpl
30 min
Helppo

Vadelmakolmiot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pkt (500 g)
voitaikinalevyjä
Täyte
2
dl
vadelmia (tuoreita tai pakaste)
150
g
maustamatonta tuorejuustoa
1
keltuainen
1
tl
maissitärkkelystä (Maizena)
2
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
Voiteluun
1
kananmuna

Vaiheet

  1. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi ja kaulitse niitä hivenen ohuemmiksi.
  3. Sekoita tuorejuusto, keltuainen, maissitärkkelys ja sokerit kulhossa tasaiseksi. Voit sekoittaa vadelmat joukkoon tai ripotella ne tuorejuustotäytteen päälle.
  4. Lusikoi jokaisen taikinaneliön keskelle ruokalusikallinen tuorejuustotäytettä ja asettele päälle vadelmia.
  5. Voitele taikinaneliöiden reunat ja taita neliöt kolmioiksi. Paina taikinoiden reunat tiiviisti kiinni esimerkiksi haarukan avulla.
  6. Nosta kolmiot pellille ja voitele ne kauttaaltaan kananmunalla. Leikkaa pieni viilto jokaisen kolmion pintaan tai pistä niihin reikä haarukalla.
  7. Paista kolmioita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
makea leivonta
Sokerileipuri
Kemut
juhli ja nauti
leivonta
vadelma

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini