Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
12:19 | 14.9.2021

Kimchinuudelit

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Minna Rautio-Pakaste KUVA Panu Pälviä

Kimchi tuo arkisiin pannunuudeleihin juuri sopivasti sähäkkyyttä. Tähän ihanaan ruokaan sopii niin itse tehty kuin valmiskimchikin. 

Udon-nuudelit ovat japanilaisia paksuja vehnänuudeleita, jotka sopivat hyvin erilaisiin nuudeliruokiin aina pannuista keittoihin. Tällä kertaa udoneista valmistetaan maukkaat ja nopeat kasvisnuudelit.

Nuudelit kypsennetään nopeasti pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsien nuudeleiden joukkoon on hyvä lisätä välittömästi tilkka öljyä, jotta ne eivät tartu kiinni toisiinsa. Seesamiöljy on hyvä valinta, sillä se antaa samalla nuudeleihin paahteisen aromin.

Lopuksi nuudeleiden joukkoon voi lisätä vihanneksia oman maun mukaan. Tällä kertaa udonit höystetään muun muassa hapatetulla kiinankaalilla kimchillä, joka voi olla yhtä hyvin niin valmista kuin itse tehtyäkin. Lisukkeena maistuvat seesaminsiementen kanssa paistetut kananmunat.

Pikakimchin ohjeen löydät täältä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo

Kimchinuudelit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
paksuja udon-nuudeleita (esikypsennetty)
1
rkl
paahdettua seesaminsiemenöljyä
1½–2
dl
kimchiä
1
(200 g)
paksoi
3
kevätsipulia
Paistetut seesamimunat
3
rkl
kuorettomia seesaminsiemeniä
3
rkl
mustia seesaminsiemeniä
4
kananmunaa

Vaiheet

  1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita seesamiöljy joukkoon. Peitä kannella.

  2. Paahda seesaminsiemeniä kuivassa kuumassa pannussa, kunnes ne saavat hieman väriä, noin 1 minuutti. Riko munat pannuun yksi kerrallaan. Peitä kannella ja anna kypsyä noin 5 minuuttia tai kunnes valkuainen on täysin hyytynyt.

  3. Hienonna kimchi. Leikkaa paksoin vihreät lehdet irti ja revi ne, suikaloi kanta. Viipaloi kevätsipulit. Sekoita kasvikset nuudeleiden joukkoon.

  4. Tarjoa kimchinuudelit paistettujen kananmunien kanssa. Ripottele pannuun jääneet seesaminsiemenet annosten pinnalle.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
nuudeli
Vegebaari
kasvisruoka
kimchi

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Lohijäädyke

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini