Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
11:00 | 12.10.2021

Sienestäjän punajuuripihvit

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Piia Arnould

Jos rakastat lindströminpihvejä, ihastut myös näihin sienillä rikastettuihin punajuuripihveihin. Yhteen satsiin uppoaa suppiksia parin litran verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 kpl
1 t
Helppo

Sienestäjän punajuuripihvit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
litraa (noin 500 g)
suppilovahveroita
4
keitettyä perunaa
2
punajuurta
1
sipuli
1
kananmuna
1
dl
korppujauhoja
2
rkl
tuoretta rosmariinia
1
tl
suolaa
¼
tl
maustepippuria
Lisäksi
4
rkl
öljyä tai voita paistamiseen
2
punasipulia
½
tl
suolaa
¼
tl
sokeria
4
rkl
pieniä kapriksia tai 1⁄2 dl isoja kapriksia

Vaiheet

  1. Puhdista ja hienonna sienet. Laita sienet kuumalle paistinpannulle ja paista ilman rasvaa niin, että nesteet ensin irtoavat sienistä ja sitten keittyvät kasaan. Laita sienet isoon kulhoon.

  2. Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä ja raasta kypsät perunat. Kuori ja raasta punajuuret, raasta tai hienonna sipuli. Sekoita raasteet sienien joukkoon, riko mukaan muna ja lisää korppujauhot. Mausta hienonnetulla rosmariinilla, suolalla, jauhetulla maustepipurilla. Sekoita tasaiseksi massaksi ja anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Paista taikinasta pannulla öljyssä pieni testipala. Jos pihvi ei pysy paistaessa kasassa, lisää taikinaan korppujauhoja.

  3. Jaa pihvitaikina 8 osaan ja taputtele pihveiksi. Paista pihvejä kuumassa öljyssä pannulla molemmin puolin noin 5 minuuttia. Laita pihvit 150-asteiseen uuniin tarjoiluun asti. Suikaloi sipulit ja ruskista ne pannulla. Mausta suolalla ja sokerilla. Lusikoi paistos pihvien pinnalle ja lisää kaprikset ennen tarjoilua.

Vinkki Jos haluat pihveistä vegaanisia, jätä kananmuna pois ja korvaa korppujauhoista 2 rkl perunajauhoilla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegebaari
kasvisruoka
Lindströmin kasvispihvit
Lindströmin pihvit
sienet

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini