Aromikas tuoksu valtaa keittiön, kun mausteita kuullotetaan öljyssä. Kaurakermaa ja tofua käyttämällä saat palak paneerista vegaanisen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Vegaaninen palak paneer
Ainesosat
2
pkt
maustamatonta tofua
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
rkl
raastettua inkivääriä
2
rkl
rypsiöljyä
2
tl
garam masalaa
1
tl
jauhettua korianteria
1
tl
juustokuminaa
300
g
pakastepinaattia
2
dl
kaurakermaa
1
rkl
tomaattisosetta
1/2
tl
suolaa
(ripaus cayennepippuria)
tuoretta korianteria
Lisäksi
basmatiriisiä
Vaiheet
- Kuutioi tofu. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja lisää kuutiot pannulle. Paista ne kauniin värisiksi. Siirrä sivuun. Laita riisi kiehumaan.
- Sillä välin kun tofukuutiot paistuvat, kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuori ja raasta inkivääri.
- Kuumenna pannulla loppu öljy. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää pannulle inkivääri, garam masala, korianteri ja juustokumina. Jatka kuullottamista hetken aikaa, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua.
- Lisää pannulle jäiset pinaattikuutiot ja kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut.
- Kaada pannulle kaurakerma, lisää tomaattisose ja mausta suolalla sekä halutessasi cayennenpippurilla. Sekoita tofupalat pinaattikastikkeen sekaan ja silppua päälle runsaasti tuoretta korianteria.
- Tarjoa palak paneer basmatiriisin kanssa.