Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Vegaaninen
10:27 | 14.2.2022

Vegaaninen palak paneer

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Elina Innanen KUVA Elvi Rista

Aromikas tuoksu valtaa keittiön, kun mausteita kuullotetaan öljyssä. Kaurakermaa ja tofua käyttämällä saat palak paneerista vegaanisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min

Vegaaninen palak paneer

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
pkt
maustamatonta tofua
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
rkl
raastettua inkivääriä
2
rkl
rypsiöljyä
2
tl
garam masalaa
1
tl
jauhettua korianteria
1
tl
juustokuminaa
300
g
pakastepinaattia
2
dl
kaurakermaa
1
rkl
tomaattisosetta
1/2
tl
suolaa
(ripaus cayennepippuria)
tuoretta korianteria
Lisäksi
basmatiriisiä

Vaiheet

  1. Kuutioi tofu. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja lisää kuutiot pannulle. Paista ne kauniin värisiksi. Siirrä sivuun. Laita riisi kiehumaan.
  2. Sillä välin kun tofukuutiot paistuvat, kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuori ja raasta inkivääri.
  3. Kuumenna pannulla loppu öljy. Lisää sipulit ja kuullota, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää pannulle inkivääri, garam masala, korianteri ja juustokumina. Jatka kuullottamista hetken aikaa, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua.
  4. Lisää pannulle jäiset pinaattikuutiot ja kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut.
  5. Kaada pannulle kaurakerma, lisää tomaattisose ja mausta suolalla sekä halutessasi cayennenpippurilla. Sekoita tofupalat pinaattikastikkeen sekaan ja silppua päälle runsaasti tuoretta korianteria.
  6. Tarjoa palak paneer basmatiriisin kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegaanisia herkkuja
Intialainen
palak paneer
30 minuuttia
Tofu

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini