Kreikkalaisesta jogurtista ja fetajuustosta syntyy yrteillä ryyditettynä kesän ihanin dippi tuoreille kasviksille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Feta-yrttidippi
Ainesosat
200
g
fetajuustoa
1½
dl
kreikkalaista jogurttia
1
rkl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
½
sitruunan kuori
1
rkl
sitruunamehua
1
tl
hunajaa
1
dl
yrttejä (esimerkiksi lehtipersiljaa, oreganoa, tilliä, ruohosipulia)
mustapippuria
Vaiheet
- Lisää yrttejä lukuun ottamatta kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
- Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Voit valmistaa dipin myös sauvasekoittimella tai käsivatkaimella. Murenna silloin fetajuusto ensin pieneksi. Tarjoa parsojen kanssa.