
Kun retkinuotiolla yhdistää gnocchien kanssa kaupan parhaat retkisäilykkeet eli punaisen peston, oliivit ja järvikalan, saa tukevan aterian. Jaksaa taas patikoida!
Nuotiognocchit
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa paprika kuutioiksi. Revi lehtikaali paloiksi ruodin ympäriltä. Kuori valkosipulit. Tämän voi tehdä jo kotona, sillä nämä vihannekset kestävät hyvin kuljetusta myös paloiteltuina.
-
Valuta kalasäilykkeen öljyä pannulle. Murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne öljyyn. Lämmitä öljyä pannussa miedolla tulella. Lisää gnocchit ja paista niitä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
-
Lisää lehtikaali ja paprika. Jatka kypsennystä 5 minuuttia. Lisää pesto, kala ja oliivit. Sekoita ja lämmitä vielä hetki.
Vinkki Pestopurkkien koko vaihtelee: älä lisää kaikkea kerralla, vaan maista, milloin lopputulos on maukas ja sopivan suolainen.