Paista makkara välillä salaattiin. Valkoiset pavut ja sinappinen kastike tekevät salaatista erityisen mehevän ja täyttävän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo
Italialainen papu-makkarasalaatti
Ainesosat
1
tlk
isoja valkoisia papuja (säilyke)
5
retiisiä
n. 300
g
yrttisiä raakamakkaroita
1⁄4
ruukku oreganoa hienonnettuna
1
ps (65 g)
rucolaa
1 1⁄2
dl
kivettömiä oliiveja
SINAPPINEN KASTIKE
2
rkl
kokojyväsinappia
4
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
sherry- tai punaviinietikkaa
1⁄4
tl
mustapippuria
Vaiheet
-
Valmista ensin kastike. Sekoita isossa kulhossa sinappi, öljy, etikka ja pippuri keskenään.
-
Valuta pavut ja sekoita ne kastikkeen joukkoon. Viipaloi retiisit.
-
Paista tai grillaa makkarat kypsiksi ja leikkaa ne vinoviipaleiksi. Hienonna oregano.
-
Levitä rucola tarjoiluvadille. Nosta päälle pavut, makkarat, oliivit ja retiisit. Valuta pinnalle kulhoon jäänyt kastike ja viimeistele salaatti oreganolla.