Perinteinen ceviche saa uutta makua roseepippurista ja granaatti-omenansiemenistä. Muista pakastaa kalaa vuorokausi, mikäli se on järvestä peräisin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min + maustuminen 1 t
Helppo
Kookos-kuhaceviche
Ainesosat
400
g
ruodotonta kuhafileetä
4
limettiä
½
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
1–2
lemon drop -chiliä
4
rkl
kookosmaitoa
1
rkl
oliiviöljyä
1
tl
roseepippuria
¼
tl
suolaa
1
pieni granaattiomena
½
ruukku korianteria
Vaiheet
-
Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Purista limeteistä mehu. Hienonna punasipuli, valkosipulinkynsi ja chili. Sekoita aineet kulhossa keskenään.
-
Lisää kookosmaito, öljy, roseepippuri ja suola. Peitä kulho kelmulla ja laita se jääkaappiin vähintään tunniksi.
-
Erottele granaattiomenasta siemenet ja hienonna korianteri.
-
Valuta ceviche marinadista toiseen kulhoon. Kääntele granaattiomenansiemenet ja korianteri cevichen joukkoon. Lisää marinadia, jos seos näyttää kuivalta.