Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
Keitot
7:30 | 18.11.2022

Ramen-jauhiskeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Panu Pälviä

Ramen-keittojen lisukkeet ovat loputtomasti varioitavissa, kunhan liemen maku on kunnossa. Parhaimmillaan liemen maustajiksi riittävät soija, mirin sekä miso. 

Herkullinen aasialainen resepti, jonka raaka-ainelista ei päätä huimaa. Tämän keiton liemi maustetaan vain kahdella aineksella, mutta se on silti älyttömän hyvää.

Japanilainen ramen eli nuudelikeitto onnistuu kiireessä tarvittaessa vain kourallisesta raaka-aineita. Liemi maustetaan suolaisella misotahnalla sekä mirinillä, eli makeahkolla japanilaisella riisiviinillä.

Liemeen lisätään erikseen keitetyt nuudelit ja kypsäksi paistettu sekä soijalla maustettu jauhelihamuru tai esimerkiksi raastettu ja paistettu tofu.

Vihreää väriä ja hieman raikkautta tähän simppeliin keittoon antavat babypinaatti ja purjo, joita ei kumpaakaan tarvitse erikseen kypsentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo

Ramen-jauhiskeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
paistijauhelihaa
2
rkl
soijakastiketta
1 + 2
rkl
miriniä
1¼
l
vettä
2–3
rkl
misotahnaa
300
g
vehnänuudeleita
½
purjoa, vihreää osa
1
l
babypinaattia

Vaiheet

  1. Paista jauheliha omassa rasvassaan paistinpannulla rapeaksi muruksi. Mausta soijalla ja ruokalusikallisella miriniä.

  2. Kuumenna vesi ja misotahna kattilassa kiehuvaksi. Lisää mirin, laske lämpöä ja pidä liemi kuumana kannen alla.

  3. Keitä nuudelit kypsiksi toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen. Valuta huolellisesti.

  4. Halkaise, huuhdo ja viipaloi purjo.

  5. Lisää misoliemen joukkoon nuudelit, purjo, pinaatti ja jauhismuru.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
jauhelihakierre
keitot
Arjen nopeat
ramen

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Lyonin kana

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini