Marinoitu hedelmäsalaatti pelastaa iltapäivän. Mehevä välipala maistuu myös koululaisille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–8
15 min + 2 t
Helppo
Marinoitu hedelmäsalaatti
Ainesosat
4
omenaa
4
luumua
1⁄2
l
vettä
1
sitruunanmehu
1
dl
sokeria
2
kanelitankoa
2–3
tähtianista
Vaiheet
- Pese omenat ja luumut. Halkaise hedelmät, poista kivet ja siemenkodat. Lohko hedelmät.
- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sitruunamehu, sokeri ja mausteet.
- Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Viilennä salaatti ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
Vinkki! Hedelmäsalaatti säilyy jääkaapissa viikon.