Viiden minuutin urakka ja lyhyt haudutus, ja lautasella höyryää täyteläinen kasviskeitto. Edes sipulia ei nyt tarvitse pilkkoa! Keitä kattilassa purkillinen kirsikkatomaatteja, linssejä ja kikherneitä. Jos kotoa löytyy säilykepapuja, niitäkin voi käyttää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
5 min + 20 min
Helppo
Tomaattikeitto
Ainesosat
1
prk (400 g)
kirsikkatomaatteja
1
l
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
pkt (380/230 g)
keitettyjä punaisia linssejä
1
pkt (380/230 g)
keitettyjä kikherneitä
n. ½
rkl
arrabbiata-pestoa
(suolaa)
2
dl
turkkilaista jugurttia
1
dl
paahdettua sipulia
tuoretta persiljaa
Vaiheet
- Kumoa kattilaan kirsikkatomaatit. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.
- Valuta ja huuhtele linssit sekä kikherneet. Lisää ne kattilaan. Mausta pestolla.
- Hauduta 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa pestoa tai suolaa.
- Tarjoa keiton kanssa nokare turkkilaista jugurttia, paahdettua sipulia ja silputtua persiljaa.