Butter tofu -reseptiin tulee pitkä lista mausteita, mutta sen kokkaaminen on yksinkertaista.
Butter tofu
Ainekset
Työvaiheet
- Kääri tofukuutio talouspaperiin ja laita se lautaselle painon alle valumaan.
- Silppua kastiketta varten sipuli ja valkosipuli. Raasta inkivääri. Kuullota sipulit pehmeiksi pannulla margariinissa. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Kuullota hetki.
- Lisää pannulle mausteet. Kuumenna, kunnes mausteista alkaa irrota tuoksua.
- Kaada sekaan paseerattu tomaatti, huuhtele tölkki ja kaada tilkka vettä mukaan. Lisää tomaattipyre ja mantelijauhe. Anna kiehua hiljalleen samalla, kun kuutioit tofun.
- Paista tofukuutioita toisessa pannussa margariinissa, kunnes ne saavat väriä. Lisää curry, savupaprika ja soijakastike.
- Lisää tofut tomaattikastikkeeseen. Anna kiehua muutama minuutti. Sekoita lopuksi joukkoon kookoskerma.
- Tarjoile butter tofu keitetyn basmatiriisin kanssa. Koristele annokset cashewpähkinöillä ja tuoreella korianterilla.