Kalatacossa Meksikon heleät maut juhlivat pehmeän tortillan sisällä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min + maustuminen 1/2 t
Keskivaikea
Mangosalsa
Ainesosat
1
kypsä mango
1
pieni
punasipuli
1
vihreä jalapeno
1/2
ruukku korianteria
1
limetti
1/4
dl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Poista mangosta siemen leikkaamalla hedelmä kahteen osaan pituussuunnassa siemenen molemmilta puolilta. Irrota kuori hedelmänpuolikkaista terävällä veitsellä ja leikkaa hedelmänliha 1 cm:n kuutioiksi. Nosta kuutioit kulhoon.
- Hienonna punasipuli, jalapeño ja korianteri mangon joukkoon. Purista limetin mehu joukkoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.