Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
16:18 | 8.12.2023

Kimchi-katkarapu-nuudelit

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Panu Pälviä

Kimchi-hapankaali antaa katkarapunuudeleille paitsi tulisen ja hapokkaan aromikasta makua myös auttaa raudan imeytymisessä. Hapankaali lienee rautaa edistävistä fermentoiduista kasviksista tutuin. Korealaisen kimchin makuisen hapankaalin voit korvata tavallisella hapankaalilla ja maustaa wokin tulisella sriracha-chilikastikkeella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Kimchi-katkarapu-nuudelit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
täysjyvänuudelia
1
prk (170 g)
isoja katkarapuja
1
pieni purjo
100
g
pakastettuja vihreitä papuja tai herneitä
200
g
Kimchi-hapankaalia (Rasilainen)
2
tl
rypsiöljyä
1
limen mehu
2
rkl
soijaa
1
rkl
sokeria tai hunajaa
1
rkl
seesaminsiemenöljyä
1
dl
hienonnettua korianteria
1
rkl
seesaminsiemeniä

Vaiheet

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä. Valuta katkaravuista liemi.

  2. Halkaise purjo, huuhtele ja viipaloi. Sulata pakastetut pavut tai herneet pikaisesti mikrossa.

  3. Kuumenna öljy pannulla. Lisää purjo ja hapankaali. Paista sekoitellen pari minuuttia. Lisää katkaravut, nuudelit ja pavut tai herneet. Mausta limemehulla, soijalla, sokerilla tai hunajalla ja seesaminsiemenöljyllä. Paista 5–10 minuuttia.

  4. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla. Viimeistele paistos hienonnetulla korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
kimchi
Arjen nopeat
päivän katiska
nuudelit

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini