Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20 kpl
15 min + tekeytyminen 2 h
Helppo
Mustaherukkafudget
Ainesosat
15
kivetöntä pehmeää taatelia
½
dl
mustaherukkajauhetta
3
rkl
kylmäpuristettua kookosöljyä
20
pientä konvehtivuokaa
Vaiheet
-
Laita taatelit, mustaherukkajauhe ja sulatettu kookosöljy monitoimikoneen kulhoon. Aja tasaiseksi massaksi. Voit valmistaa fudgen myös korkeassa kulhossa tehokkaalla sauvasekoittimella soseuttaen.
-
Nostele fudgemassaa lusikalla pieniin konvehtivuokiin. Nosta jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi, tai anna tekeytyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään, jolloin massa on jähmettynyt. Fudget säilyvät syötävinä 1–2 viikkoa.