Vaniljainen rahka vie kielen mennessään myös lettutaikinassa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
25 pientä lettua
30 min
Helppo
Rahkaletut
Ainesosat
1
prk (400 g)
vaniljanmakuista skyr-rahkaa (esim. Ísey Skyr wanhanajan vanilja)
1
dl
appelsiinimehua
3
munaa
1
dl
vehnäjauhoja
1
rkl
sokeria
½
tl
suolaa
Lisäksi
2
dl
kuohukermaa
1
dl
vaniljanmakuista skyr-rahkaa (esim. Ísey Skyr wanhanajan vanilja)
1
rkl
sokeria
mustikoita
Paistamiseen
voita
Vaiheet
- Sekoita lettutaikina. Lisää skyrin joukkoon appelsiinimehu, munat, jauhot, sokeri ja suola.
- Paista letut voissa pitsisen rapeiksi.
- Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon skyr sekä sokeri.
- Tarjoa letut skyr-kerman ja mustikoiden kanssa.
Vinkki! Lettutaikinan voi maustaa ripauksella kardemummaa.